Tort de nucă de cocos cu glazură de 7 Minute

Tort de nucă de cocos cu glazură de 7 Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos cu glazură de 7 Minute. Această rețetă servește 10. O porție conține 790 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, extract de nucă de cocos, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes de nucă de cocos cu glazură de șapte minute și fulgi de nucă de cocos, Tort De Ciocolată Cu Glazură De Șapte Minute, și Ciocolata Devil Dog Tort Cu Șapte Minute Bezea Glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ulei ușor 2 (9 inci) tigăi de tort. Aliniați fundul fiecărei tigaie cu hârtie pergament. Ungeți hârtia pergament și apoi făinați tigaia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați făina, praful de copt și sarea într-un bol mare de amestecare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Combinați laptele de nucă de cocos și crema de nucă de cocos într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați untul în vasul unui mixer de suport și folosind atașamentul cu palete, cremă la viteză medie până la pufos, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la scăzut și adăugați treptat zahărul încet timp de 1 până la 2 minute. După ce s-a adăugat tot zahărul, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale. Întoarceți mixerul la viteză medie și continuați să cremați până când amestecul se luminează vizibil în textură și crește ușor în volum, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de lapte la unt și zahăr în 3 loturi, terminând cu amestecul de lapte. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Într-un castron separat, amestecați albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile în aluat, doar până când sunt combinate. Împărțiți aluatul uniform între tigăi și bateți tigăile de pe blat de mai multe ori pentru a îndepărta orice aer și pentru a distribui aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se introduce în cuptor pe suportul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți timp de 40 de minute sau până când tortul are o culoare aurie deschisă și atinge o temperatură internă de 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se răcește tortul în tigăi timp de 10 minute, apoi se scoate și se transferă într-un suport de răcire. Odată ce prăjiturile s-au răcit complet tăiate peste ecuatorul fiecăruia pentru a forma 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Așezați 1/3 cană de apă de nucă de cocos într-o sticlă mică de spritz și pulverizați uniform pe partea tăiată a celor 4 straturi. Dacă nu aveți o sticlă de spritz, puteți peria apa de nucă de cocos cu o perie de patiserie din silicon. Lăsați să stea în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1
Aduceți 1 litru de apă la fiert într-o cratiță de 4 litri la foc mare. Reduceți căldura la mediu pentru a menține un foc mic constant. Între timp, Așezați albușurile de ou, zahărul, apa de nucă de cocos, crema de tartru și sarea într-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați vasul peste apa care fierbe și începeți imediat să bateți cu un mixer electric de mână setat la viteză mică. Bateți timp de 1 minut și apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se ia de pe foc și se bate în extractele de nucă de cocos și vanilie timp de 1 minut. Lăsați glazura să stea timp de 5 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4
Așezați aproximativ 3/4 cană de glazură pe primul strat de tort, presărați cu 1/2 cană de nucă de cocos și deasupra cu următorul strat. Repetați până ajungeți la stratul superior. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului și presărați cu nuca de cocos rămasă. La frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista