Tort de nucă de cocos cu ciocolată albă cu fructe de pădure mixte macerate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos cu ciocolată albă cu fructe de pădure mixte macerate. O porție conține 916 calorii, 12g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,81 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Boabe macerate pe tort de lămâie, Mousse de ciocolată Avocado cu fructe de pădure macerate, și Boabe Macerate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray antiaderent și aliniați partea inferioară a fiecăruia cu hârtie pergament.
Puneți laptele de cocos și untul într-o cratiță mică și încălziți la foc mic.
Puneți gălbenușurile, ouăle și zahărul într-un castron mare și puneți-le peste o oală cu apă fierbinte. Bateți până se triplează în volum.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Îndoiți amestecul de făină în ouă în 3 tranșe și apoi pliați ușor amestecul de lapte. Îndoiți nuca de cocos și împărțiți amestecul uniform între cele 2 tigăi.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când centrul tortului se întoarce când este împins ușor. Se răcește pe un suport de copt, apoi se scoate ușor din tigaie. Feliați prăjiturile în 1/2, orizontal, și înmuiați fiecare 1/2, cu 1/4 cană de sirop simplu de rom.
Întindeți 1/2 cană din umplutura de Ganache pe fiecare dintre cele 4 straturi de tort și stivați straturile.
Întindeți umplutura de Ganache rămasă peste partea superioară și laterală a tortului.
Așezați amestecul de pulverizare de nucă de cocos într-un pulverizator de vopsea și pulverizați întregul tort cu amestecul.
Serviți fructe de pădure macerate alături de feliile de tort.
Combinați romul și zahărul într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Gatiti pana cand zaharul este dizolvat.
Puneți ciocolata albă într-un castron mare. Aduceți laptele de nucă de cocos și smântâna grea la foc mic.
Se toarnă laptele cald peste ciocolată și se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează și se pliază în nucă de cocos.
Puneți romul într-un castron mic.
Adăugați gelatina și lăsați să se dizolve complet. Bateți crema pe vârfuri moi, adăugați gelatina și continuați să bateți doar până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în ganache.
Topiți ciocolata și untul de cacao într-un bol mediu așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Boabe mixte 1 cană Mure 1 cană căpșuni, înjumătățite 1 cană zmeură 3/4 căni zahăr 1/4 cană lichior de zmeură sau coacăz negru 2 lingurițe extract de vanilie
Așezați fructele de pădure într-un bol mediu.
Adăugați zahărul, lichiorul și vanilia, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.