Tort De Nuci De Caramel
Dacă aveți despre 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, caramel nuci Torte ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 379 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cidru de mere, cremă de brânză, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Torte Cu Nuci De Mocha, Tort De Nuci Ricotta, și Data Nuci Torte.
Instrucțiuni
Linia doi 6-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; se acoperă cu spray de gătit. Într-un castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou. Puneți deoparte 1 lingură.
Adăugați cidru, vanilie, praf de copt, scorțișoară și 1/2 cană de zahăr la gălbenușurile rămase.
Într-un alt castron, bateți albușurile pe mediu până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul rămas, aproximativ 1 lingură la un moment dat, la mare până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți un sfert din albi în aluat; apoi pliați în albii rămași. Îndoiți firimiturile și migdalele.
Lingurați ușor în tigăile pregătite.
Se coace la 325 CP timp de 20-25 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, untul și 2 linguri de cidru. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă o cantitate mică în gălbenușul rezervat; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând constant. Mișto.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți în 2 linguri sos de caramel până se omogenizează.
Se întinde pe un tort; se acoperă cu tortul rămas.
Adăugați cidru rămas în sosul de caramel rămas pentru a obține consistența stropitoare.
Bateți crema până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului.
Stropiți cu sos de caramel.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.