Tort de mâncare înger umplut cu frișcă și fructe de pădure
Rețeta tort alimentar înger umplut cu frișcă și fructe de pădure se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 271 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de frișcă, zahăr granulat, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tort de mâncare înger cu fructe de pădure și frișcă, Cupcakes cu mâncare înger cu frișcă și fructe de pădure, și Fructe de padure și cremă înger tort alimentar fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti fructe de pădure, combinați primele 5 ingrediente; aruncați pentru a combina. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru a pregăti tort, puneți un raft în treimea inferioară a cuptorului. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Cernem împreună făina, 1/2 cană zahăr pudră și ghimbirul într-un castron mediu. Cerneti impreuna restul de 1/2 cana zahar pudra si 3/4 cana zahar granulat intr-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Pudră
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
Cuptor
4
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
6
Adăugați amestecul de zahăr pudră și granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 1/4 cana odata;pliați. Îndoiți în 2 linguri de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
7
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
9
Tăiați 1 inch de pe partea superioară a tortului folosind un cuțit zimțat; puneți deoparte partea superioară a tortului. Scobiți fundul tortului folosind un cuțit mic, lăsând o coajă groasă de 1 inch; rezervați tortul rupt pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Cuțit
10
Pentru a pregăti frisca, puneți smântâna într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în castron; aruncați păstăia. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr pudră, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
11
Puneți toate, cu excepția a 1 cană de amestec de fructe de pădure, în coaja de tort; se acoperă cu frișcă. Înlocuiți partea de sus a tort; se presara cu 2 linguri de zahar pudra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Fructe De Padure
12
Se servește imediat cu amestec suplimentar de fructe de pădure; garnisiți cu coajă de portocală, dacă doriți.