Tort De Mâncare Înger Fără Gluten

Tort De Mâncare Înger Fără Gluten
Tortul cu mâncare înger fără Gluten este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 16 porții cu 150 de calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Alimentar Înger Fără Gluten, Tort Cu Mâncare Înger (Fără Gluten), și Tort De Mâncare Înger Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă (scoateți alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de făină, 3/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și guma de xantan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza medie a mixerului electric cu atașament de bici de sârmă până la spumă. Creșteți viteza la mare și bateți până când albușurile de ou s-au dublat în volum și s-au îngroșat, aproximativ 2 minute. Bateți în restul de 3/4 cană de zahăr, câte 2 linguri pe rând, la viteză mare, adăugând vanilie cu ultima adăugare de zahăr, până se formează bezea rigidă și lucioasă. Nu subbeat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Presărați amestecul de zahăr, 1/4 cană la un moment dat, peste bezea, împăturind doar până când amestecul de zahăr dispare. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Transferați amestecul de albuș de ou într-un castron foarte mare, dacă este necesar.) Puneți lingura în tigaie pentru tort de mâncare înger (tub) de 10 inci. Atingeți ușor tigaia de pe blat pentru a îndepărta bulele mari de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
6
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când fisurile se simt uscate și izvorăsc înapoi când sunt ușor atinse. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticlă sau pâlnie rezistentă la căldură până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul sau spatula metalică lungă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe platoul de servire. Folosiți un cuțit lung și zimțat pentru a tăia tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PâlniePâlnie
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Se servește cu frișcă și fructe proaspete. A se păstra la temperatura camerei sub un bol inversat pentru tort sau mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista