Tort De Mâncare Înger De Mare Altitudine

Tortul cu mâncare înger la mare altitudine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 210 calorii. Cap la magazin și ridica făină tort, crema de tartru, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Tort de ciocolată sănătos cu glazură de ciocolată (altitudine mare ), Pâine De Porumb De Mare Altitudine, și Pâine Cu Banane La Mare Altitudine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 330 grade F (165 grade C).
Într-un vas mare de sticlă sau metal, bateți albușurile cu cremă de tartru și sare până se formează vârfuri moi. Presărați treptat zahărul în timp ce continuați să bateți până la vârfuri medii. Deoarece aceasta este o rețetă de mare altitudine, biciuiți-le numai până când formează un vârf care cade. Se amestecă extractele de vanilie și lămâie. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia în făină un al patrulea rând. Lingură într-o tigaie curată și uscată de 9 inch.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi creșteți temperatura la 375 grade F (190 grade C). Continuați să coaceți încă 3 minute sau până când tortul începe să se micșoreze puțin. Inversați tigaia peste o grătar pentru a se răci. Când se răcește, rulați o spatulă subțire sau un cuțit în jurul marginii exterioare și atingeți ferm.