Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir

Tortul alimentar cu înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, frișcă, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de cremă de ghimbir, Tort Angel Food cu cremă Mascarpone cu lămâie-ghimbir și fructe proaspete, și Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 177°. într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți toate ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când crusta este maro auriu închis și fisurile sunt uscate. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie rezistentă la căldură sau sticlă de sticlă.
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece. Slăbiți tort din partea de tigaie cu cuțit sau spatula de metal lung. Întoarceți tortul cu capul în jos pe farfuria de servire.
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți în ghimbir.
Tăiați tortul orizontal în jumătate pentru a face 2 straturi uniforme.
Întindeți jumătate din umplutură pe stratul inferior; înlocuiți partea superioară a tortului.
Întindeți umplutura rămasă deasupra tortului.
Presărați cu condimente suplimentare pentru plăcintă cu dovleac, dacă doriți.