Tort de mâncare înger alb-negru
Tort de mâncare înger alb și negru ia în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sare, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mâncare înger alb-negru, Triple Berry Angel Food Cake Roll (un desert roșu, alb și albastru) + VIDEO, și Tort De Mâncare Înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 3/4 cană zahăr granulat, amestecând cu un tel; pus deoparte.
Așezați crema de tartru, sare și albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați restul de 3/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Bateți în suc și 1/2 linguriță de vanilie. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 1/4 cana odata; pliați după fiecare adăugare.
Puneți jumătate din aluat într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit. Cerneti 2 linguri de cacao peste aluatul ramas; pliați. Lingurați aluatul de cacao uniform deasupra aluatului de vanilie; rupeți buzunarele de aer tăind stratul de cacao cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră, crema de brânză, laptele și 1 linguriță de vanilie într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Stropiți jumătate de glazură peste tort.
Adăugați 3/4 linguriță de cacao la glazura rămasă; se amestecă bine pentru a se combina.
Stropiți glazura de cacao peste tort. Dați la frigider 5 minute sau până când glazura este setată.
Garnisiți cu căpșuni, dacă doriți.