Tort de mâncare Orange Angel cu sos de Caramel și compot de fructe tropicale

Tort de mâncare Orange Angel cu sos de Caramel și compot de fructe tropicale
Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 334 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de portocale de sânge, sare, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de mâncare înger cu compot de fructe de toamnă, Tort De Mâncare Înger Cu Sos De Caramel, și Sos de portocale pentru tortul cu mâncare înger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și 1/3 cană de apăo cratiță medie grea. Se amestecă peste mediu-scăzutse încălzește până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; se fierbe fără agitare până când siropul este chihlimbar adânc, periând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu periuță de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc. Adăugați cu grijă smântână (amestecul va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3
Placepan la foc mic; se amestecă până când caramelulse dizolvă și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scoateți din căldură; adăugați unt, cardamom și un vârf de sare. Se amestecă până se topește untul. Cool.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece.Aduceți la temperatura camerei sau reîncălziți căldura excesivă înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Siftzahăr pudră, făină și sare de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ouăîn castron mare până la spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați cremă detartar; bateți până când albii sunt opaci șise formează vârfuri moi. Adăugați treptat superfinzahăr, bătând până când albii sunt groși șise formează vârfuri strălucitoare și pufoase (vârfurile ar trebui să cadă ușor; nu bate prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
5
Adaugăcoaja de portocale și vanilie; bate doar până laamestecat. Cerneti 1/4 din amestecul de faina peste albi.Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați ușoramestec de făină în alb. Repetați cu amestecul de făină rămasîn încă 3 adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați aluatul în tava de tort angel cu diametrul de 10 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 4 inci (nu utilizați nonstickpan); partea superioară netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți tortul până la aur și primăvarăpentru a atinge, aproximativ 50 de minute. Întoarceți imediat tigaia pe suprafața de lucru dacă tigaia are picioare sau inversați tubul central al tigaiei pe gâtul sticlei sau pâlniei. Tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
PâlniePâlnie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Atingeți ușor marginea de jos a pan onwork suprafață în timp ce rotirea pan până cakeloosens.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați pe platou. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți cu cakedome; lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Tăiați toate coaja și albul din portocale. Folosind un cuțit mic ascuțit și lucrând peste castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane pentru a elibera segmente de portocale în castron. Strângeți restul de suc din membrane în castron. Dacă orangesegments sunt mari, tăiați fiecare în jumătate saupărți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați fructele pasiunii în jumătate; scoateți pulpa și adăugați la segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3
Adăugați fructe, zahăr, mentă și vârf de sare. Aruncați ușor pentru a combina. Face cap: anbe făcut 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Felie de tort; transferați în farfurii. Spooncompote alături; top cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista