Tort De Mâncare Lemon Angel

Tort De Mâncare Lemon Angel
Tortul cu mâncare Lemon Angel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, sare kosher, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort De Mâncare Lemon Angel, și Tort De Mâncare Lemon Angel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați 1/2 cană de zahăr cu făina și Cerneți împreună de 4 ori. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
4
Așezați albușurile, sarea și crema de tartru în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru TEL și bateți cu viteză mare până când ouăle fac vârfuri medii-ferme, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la viteză medie, adăugați restul de 1 1/2 căni de zahăr stropindu-l peste albușurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți câteva minute până când este gros și strălucitor.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți coaja de vanilie și lămâie și continuați să bateți până când este foarte groasă, încă aproximativ 1 minut. Cerneti aproximativ 1/4 din amestecul de faina peste albusurile de ou si impaturiti-l in aluat cu o spatula de cauciuc. Continuați să adăugați făina cu sferturi prin cernere și pliere până când este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
7
Turnați aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, neteziți blatul și coaceți-l timp de 35 până la 40 de minute, până când revine la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați tigaia pe un suport de răcire până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista