Tort De Mure Cu Susul În Jos

Tort De Mure Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mure cu susul în jos. Această rețetă servește 6 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 765 calorii. Un amestec de amestec de tort, ouă, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort de mure cu susul în jos, Tort de mure cu susul în jos, și Tort De Mure Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați învelișul de plastic din cizmarul de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
2
Scoateți capacul de carton alb din tava de folie și ridicați marginile tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați cizmarul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți la 400 timp de 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc. Cobbler rece pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se amestecă împreună amestecul de tort și următoarele 3 ingrediente. Puneți aluatul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Întindeți cizmarul uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
7
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente; tăiați untul rece cu un blender de patiserie până se sfărâmă; amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Presărați amestecul uniform peste cizmar.
9
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista