Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză
Tort irlandez crema de ciocolata Mousse ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lichior de cremă irlandeză, ciocolată semidulce de copt, praf de cafea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă Cu Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză, Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză, și Mousse Cremă De Ciocolată-Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și bateți constant până când termometrul pentru bomboane înregistrează 160 de metri cubi F., aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de ouă până se răcește și foarte gros, aproximativ 10 minute.
Puneți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apa fierbinte; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Scoateți ciocolata din apă. Se răcește la luke cald.
Combinați smântâna și lichiorul de cremă irlandeză într-un castron mediu; bate până la vârfuri rigide.
Se toarnă luke ciocolată caldă topită peste amestecul de ouă și se îndoaie împreună. Îndoiți amestecul de cremă. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Se amestecă în whisky. Mișto. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 9 inci tigaie cu formă de arc cu 2 laturi înalte de 3/4 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Folosind mixerul electric, bateți ouăle, zahărul, pudra de espresso și sarea într-un castron mare până când amestecul se îngroașă și se dizolvă încet panglica când bătăile sunt ridicate, aproximativ 8 minute. Cernem 1/3 de făină și împăturim ușor în amestecul de ouă. Repetați încă de 2 ori (nu amestecați prea mult sau aluatul se poate dezumfla.)
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Rulați cuțit mic ascuțit în jurul laturilor pan pentru a slăbi tort. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Întoarceți tortul.
Scoateți fundul tăvii. Îndepărtați pergamentul. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați tortul în plastic și răciți.)
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Așezați stratul de tort de jos pe platou.
Periați cu 3 linguri de sirop.
Întindeți 2 căni de mousse peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Periați cu 3 linguri de sirop.
Întindeți 2 căni de mousse peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort, tăiat cu fața în jos.
Periați cu 3 linguri de sirop.
Întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul în timp ce pregătiți benzi de ciocolată.
Tapetați foaia mare de copt cu folie și puneți-o deoparte.
Așezați o altă foaie mare de folie pe suprafața de lucru; deasupra cu benzi de hârtie cerată, distanțate. Se amestecă ciocolata semidulce tocată și scurtarea legumelor într-o cratiță mică, grea, la foc mic, până se topește și se omogenizează.
Se toarnă jumătate de ciocolată topită în centrul fiecărei benzi de hârtie cerată. Folosind spatula de glazură metalică, întindeți ciocolata pentru a acoperi benzile uniform și complet, permițând o ciocolată să se extindă dincolo de marginile benzilor de hârtie. Folosind vârful degetelor, ridicați benzile și așezați-le pe o foaie de copt curată căptușită cu folie. Dați la frigider doar până când ciocolata începe să se întărească, dar este încă foarte flexibilă, aproximativ 2 minute.
Scoateți benzile de ciocolată din frigider. Folosind vârful degetelor, Ridicați 1 bandă din folie. Cu partea de ciocolată lângă tort, așezați banda în jurul părții tortului; apăsați ușor pentru a adera (banda va fi mai mare decât tortul). Repetați cu a doua bandă de ciocolată, apăsând pe partea neacoperită a tortului, astfel încât capetele benzilor de ciocolată să se întâlnească (dacă capetele se suprapun, folosiți foarfece pentru a tăia orice exces de hârtie și ciocolată). Se da la frigider pana se intareste ciocolata, aproximativ 5 minute. Îndepărtați ușor hârtia. Prajitura la frigider.
Tapetați foaia de copt cu folie. Desfaceți 1 pătrat de ciocolată.
Puneți ciocolata pe ambalajul său de hârtie cuptor cu microunde. Gatiti la mare doar pana cand ciocolata incepe sa se inmoaie usor, aproximativ 1 minut (Timpul va varia in functie de puterea cuptorului cu microunde). Întoarceți pătratul de ciocolată pe 1 parte și țineți-l în mână. Lucrând peste foaia căptușită cu folie, trageți curățătorul de legume de-a lungul părților laterale ale ciocolatei, permițând buclelor de ciocolată să cadă ușor pe folie. Formați cât mai multe bucle posibil. Repetați procesul cu pătratele de ciocolată rămase.
Așezați buclele decorativ deasupra tortului, îngrămădind ușor. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Prajitura la frigider.)
Cerneti zaharul pudra peste buclele de ciocolata inainte de a servi tortul.