Tort de morcovi VIII

Tort de morcovi VIII
Tortul de morcovi VIII necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 754 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort nebun VIII, Cookie-uri cu unt de arahide VIII, și Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți tigaia Bundt cu spray cu ulei vegetal. Tigaie de făină și atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, sarea, sifonul și condimentul de plăcintă cu dovleac. Pune deoparte. Într-un castron separat, combinați nuca de cocos, nucile și stafidele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Nucă De CocosNucă De Cocos
StafideStafide
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Radeți morcovii (pentru a face 3 căni). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
4
Într-un castron mare, combinați zahărul, ananasul cu sucul, uleiul și sosul de mere. Bateți la viteză mare timp de 3 minute. Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Cu SucAnanas Cu Suc
Sos De MereSos De Mere
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vanilie și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
VanilieVanilie
6
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați nucă de cocos, nuci și stafide și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
StafideStafide
NuciNuci
8
Pune aluat în 10 inch Bundt pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 60 până la 70 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar. Inversați pe placa de servire. Înghețați și refrigerați o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor, coaja de portocală și sucul. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GlazuraGlazura
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista