Această rețetă face 16 porții cu 284 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica ou, făină de aur, morcovi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi condimentat mai ușor, Tort De Lămâie Mai Ușor, și Tort de ciocolată mai ușor decât aerul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°. grăsime și făină de jos și părți ale tigaie 13x9-inch. Într-un castron mare, amestecați zahărul, uleiul, sosul de mere, vanilia, oul și albușurile de ou până se omogenizează; bate cu lingura 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase de tort, cu excepția morcovilor; bate cu lingura 1 minut. Se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Albușuri De Ou
Morcov
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, laptele și 1/2 linguriță de vanilie cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde.