Tort De Morcovi Glazurat Cu Ghimbir
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați promisiunea de unt, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Ghimbir, Tort De Morcovi Salep Glazurat Turcesc, și Tort Pufos De Morcovi Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați o bucată mare de folie de aluminiu peste fundul unei tigaie cu arc de 9 inci. Atașați părțile laterale ale tigaiei; pliați excesul de folie în afara tigaiei. Acoperiți fundul tigaiei cu formă de arc cu spray de gătit.
Se amestecă împreună făină și următoarele 5 ingrediente.
Bateți 1/3 cană unt întins, zahăr granulat și zahăr brun la viteză medie cu un mixer electric până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute). Bateți în vanilie; adăugați ouă, câte 1, bătând 1 minut după fiecare adăugare.
Bateți în iaurt. Bateți treptat în amestecul de făină; adăugați morcovi și bateți până se omogenizează. Lingură în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului pentru a slăbi. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și lăsați tortul să se răcească 1 oră sau până se răcește complet.
Se amestecă împreună zahăr pudră și următoarele 3 ingrediente.
Stropiți glazura peste tortul răcit.