Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 690 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nuci, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Glazură De Mascarpone De Var, O Prăjitură De Morcovi Destul De Plăcută Cu Glazură De Mascarpone De Var, și Tort de morcovi cu cremă de unt Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și tapetați două tigăi de tort de 8" (sau o tigaie adâncă). Cernem făina și praful de copt împreună într-un castron mare și amestecăm condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Folosind un mixer electric, amestecați zahărul muscovado (sau brun), uleiul de floarea soarelui și ouăle până se omogenizează. Cu o lingură mare de metal, pliați morcovii răzuți și nucile tocate, apoi pliați făina și condimentele până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Nuc
Ulei De Floarea Soarelui
Muscovado Sugar
Morcov
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
3
Puneți amestecul în tigaia(tăvile) pregătită (pregătite), așezați pe o tavă de copt și coaceți până când o frigăruie introdusă în centru iese curată; testați după 25 de minute pentru tortul stratificat; 40 de minute pentru un tort adânc. Se lasă să se răcească în tigaia(tigaia) de pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
Formă De Tort
Frigarui
4
Pentru glazură, tăiați câteva bucăți de coajă de tei cu un zester și puneți-le deoparte; radeți restul de coajă și stoarceți sucul dintr-o jumătate. Într-un castron, bateți mascarpone cu untul înmuiat, zahărul, coaja de tei rasă și sucurile de lămâie și lămâie. Gust. Îmi place un topping ascuțit bun, așa că uneori adăugați mai mult var, alteori mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Mascarpone
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Glazura
Unt
Suc
Zahăr
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Zester
Bol
5
Sandwich straturile împreună cu o parte din amestecul de mascarpone (sau tăiați o prăjitură adâncă în două straturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
6
Întindeți glazura peste partea superioară a tortului și neteziți-o pe părți pentru a acoperi complet, apoi ciufuliți suprafața. Fie dați la frigider, fie serviți imediat, acoperit cu coaja rezervată. Îmi place puțin rece, astfel încât glazura s-a setat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Adăugați ghiocei în sezon!
8
De la cină pentru un cântec de Tamasin Day-Lewis. Text: 2009 Tamasin Day-Lewis; fotografie: 2009 James Merrell. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.