Tortul de morcovi cu sos de unt necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 332 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de stafide, bicarbonat de sodiu, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Mere Morcov Tort Fulgi De Ovăz, Tort De Morcovi Cu Unt Brun, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Unt Rumenit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, sifonul, praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mare, zahăr brun cremă și 1/2 cană margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Margarină
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ouă și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați morcovi mărunțiți, stafide și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Morcov
Stafide
6
Se amestecă amestecul de făină și se bate până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă în tigaie neagră de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Sos de unt: într-o cratiță la foc mic, combinați 1/2 cană unt sau margarină, zahăr, amidon de porumb, apă și vanilie. Gatiti si amestecati. Când amestecul ajunge la fierbere, continuați să fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Unt
Vanilie
Sos
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Serviți cald peste pătratele de tort de morcovi (pot fi reîncălzite în cuptor cu microunde).