Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Tortul de morcovi cu glazură de brânză cremă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 895 calorii. Pentru $10.63 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, făina nealbită, crema de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă Ii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvilor de tort de 2 (9 inci rotunde, 2 inci adâncime) și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați zahărul brun la cea mai mică viteză pentru a rupe orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați 1 ou și continuați să amestecați la foc mic până se omogenizează și se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați ouăle rămase, pe rând, și amestecați la foc mic până se omogenizează și se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți vasul și paleta. Puneți mixerul la scăzut, apoi adăugați uleiul într-un flux subțire constant și continuați să bateți până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, folosind o spatulă mare de cauciuc pentru a plia amestecul împreună până la încorporare. Îndoiți morcovii, împreună cu nucile și stafidele, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și neteziți blaturile.
8
Coaceți până când straturile sunt ferme și crescute și vârful unui cuțit de tăiat introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Transferați într-o grătar pentru a lăsa să se răcească timp de 5 minute, apoi inversați straturile de tort pe raft și îndepărtați hârtia pergament. Folosiți un alt raft sau o farfurie mare pentru a inversa din nou straturile de tort, apoi glisați-le înapoi pe raft, astfel încât să fie cu partea dreaptă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Lăsați straturile de tort să se răcească complet. Faceți înainte: prăjiturile pot fi coapte înainte, răcite, învelite într-un strat dublu de folie de plastic și refrigerate până la 2 zile sau congelate până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați crema de brânză și untul și bateți pe mediu până se omogenizează, 30 de secunde până la 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți vasul și paleta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și bateți-le pe mediu, răzuind vasul și vâslind după cum este necesar, până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie mare și acoperiți blatul cu aproximativ 1/3 din glazură. Inversați al doilea strat deasupra stratului inferior mat, astfel încât partea plană (partea de jos) să fie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
2
Întindeți glazura rămasă pe părțile laterale și deasupra tortului. Dacă ați folosit nuci sau nuci pecan în tort, presărați glazura cu câteva linguri de nuci tocate ușor prăjite. Păstrați la temperatura camerei rece până la timpul de servire. Faceți înainte: tortul cu morcovi poate fi copt și înghețat înainte și păstrat, într-o cupolă de tort etanșă, la temperatura camerei răcoroase, timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
NuciNuci
MorcovMorcov
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista