Tortul de morcovi cu glazură de brânză cremă este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 895 calorii. Pentru $10.63 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, făina nealbită, crema de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă Ii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvilor de tort de 2 (9 inci rotunde, 2 inci adâncime) și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, amestecați zahărul brun la cea mai mică viteză pentru a rupe orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați 1 ou și continuați să amestecați la foc mic până se omogenizează și se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați ouăle rămase, pe rând, și amestecați la foc mic până se omogenizează și se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți vasul și paleta. Puneți mixerul la scăzut, apoi adăugați uleiul într-un flux subțire constant și continuați să bateți până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, folosind o spatulă mare de cauciuc pentru a plia amestecul împreună până la încorporare. Îndoiți morcovii, împreună cu nucile și stafidele, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și neteziți blaturile.
8
Coaceți până când straturile sunt ferme și crescute și vârful unui cuțit de tăiat introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
9
Transferați într-o grătar pentru a lăsa să se răcească timp de 5 minute, apoi inversați straturile de tort pe raft și îndepărtați hârtia pergament. Folosiți un alt raft sau o farfurie mare pentru a inversa din nou straturile de tort, apoi glisați-le înapoi pe raft, astfel încât să fie cu partea dreaptă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Suport De Sârmă
10
Lăsați straturile de tort să se răcească complet. Faceți înainte: prăjiturile pot fi coapte înainte, răcite, învelite într-un strat dublu de folie de plastic și refrigerate până la 2 zile sau congelate până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați crema de brânză și untul și bateți pe mediu până se omogenizează, 30 de secunde până la 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți vasul și paleta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și bateți-le pe mediu, răzuind vasul și vâslind după cum este necesar, până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie mare și acoperiți blatul cu aproximativ 1/3 din glazură. Inversați al doilea strat deasupra stratului inferior mat, astfel încât partea plană (partea de jos) să fie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
2
Întindeți glazura rămasă pe părțile laterale și deasupra tortului. Dacă ați folosit nuci sau nuci pecan în tort, presărați glazura cu câteva linguri de nuci tocate ușor prăjite. Păstrați la temperatura camerei rece până la timpul de servire. Faceți înainte: tortul cu morcovi poate fi copt și înghețat înainte și păstrat, într-o cupolă de tort etanșă, la temperatura camerei răcoroase, timp de 2 până la 3 zile.