Tort De Morcovi Aargau
Tortul de morcovi Aargau este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 8 porții. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de ouă, sare, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat.
Instrucțiuni
Pregătiți tigaia de tort de 9 inci frecând bine interiorul cu o picătură de ulei de gătit și apoi împrăștiind puțină făină peste ea. Preîncălziți cuptorul la 360 grade F (180 grade C).
Separați ouăle și bateți gălbenușurile în zahăr bine.
Adăugați suc de lămâie și crustă rasă, morcovi, migdale, făină, praf de copt și sare.
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc și pliați în amestecul de tort.
Se toarnă aluatul în tigaie de tort de 9 inci.
Coaceți la 360 grade F (180 grade C) timp de 45 de minute.
Acest tort este adesea rece cu 3/4 cana cofetari zahăr în care este bătut 1 lingura suc de lamaie. Morcovii mici de marțipan sunt decorul tradițional.