Tort de migdale cu semolă cu glazură dulce de lămâie (cu opțiune fără Gluten)
Tortul de migdale Semolinan cu glazură dulce de lămâie (cu opțiune fără Gluten) este un fără lactate și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, migdale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), Batoane cu unt de migdale de cireșe(opțiune fără gluten și vegană!), și Plăcintă cu mere și bile energetice cu unt de migdale (opțiune fără gluten și vegană!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 FCU un mixer electric, bateți albușurile și sarea la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați zahărul treptat și bateți până la rigidizare.Treceți la viteză mică și permiteți doar suficient timp pentru a combina ingredientele, bătând într-un ingredient la un moment dat, doar câteva secunde de fiecare dată, gălbenușurile, apoi uleiul etc... până când toate ingredientele sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Turnați aluatul într-o tigaie rotundă unsă de 10 inci și coaceți 40 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.În timp ce tortul se coace, încălziți agavele sau mierea și sucul de lămâie plus coaja într-o cratiță la foc mic până când se încălzește (sau cuptorul cu microunde 30 de secunde până la 1 minut)când scoateți tortul din cuptor, împingeți imediat tortul peste tot cu o scobitoare sau o frigăruie și turnați siropul peste tot tortul.Dacă doriți, presărați tortul cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Pentru Ungerea Insertului
0,5 Lingurita Sare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj