Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de migdale tăiate, ciocolată cu lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți smântâna, cicoarea și boabele de cafea într-o cratiță medie și dați la fiert. Trageți tigaia de pe foc, acoperiți și puneți crema deoparte la infuzat timp de 15 minute. Între timp, așezați ciocolata într-un castron metalic și așezați o ceașcă de măsurare din sticlă.Strecurați crema infuzată în ceașca de măsurare și, dacă nu ajunge la marcajul de 1 cană, adăugați suficientă cremă suplimentară pentru a face o ceașcă uniformă. spălați și uscați cratița, turnați crema infuzată și aduceți-o înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Andive
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați smântâna fierbinte în ciocolată în două adaosuri, de fiecare dată amestecând foarte ușor crema în ciocolată. Nu doriți să bateți aerul în amestec și nici nu doriți să-l gătiți prea mult, așa că mergeți încet și ușor. Când crema este omogenă, apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafață pentru a crea o etanșare etanșă și răcire. Înainte de servire, amestecați crema până când este suficient de fermă pentru a forma linguri rotunjite.Pregătiți tortul: Curățați cartofii, tăiați-i în sferturi și aruncați-i într-o oală cu apă rece sărată. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii pot fi străpunși ușor cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți cartofii, apoi puneți-i înapoi în oală și, agitând oala constant la foc mediu, încălziți cartofii suficient cât să gătească umezeala suplimentară. Pureați cartofii fierbinți printr-o moară de alimente sau orez de cartofi și răciți-i la temperatura camerei. Rezervați 1 cană (ambalată) de piure de cartofi. Folosește restul pentru altceva.Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt și tigaie rotundă de 8 x 2 inci, pudrați - l cu făină, atingeți excesul și așezați tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Bateți împreună făina, praful de copt și 2 linguri din restul de zahăr din cupa de la km și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Tăiați boabele de vanilie rămase pe lungime în jumătate și, folosind spatele unui cuțit, răzuiți pulpa din păstăi. Lucrând într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru tel, bateți albușurile cu pulpa de fasole de vanilie la viteză medie-mică până când sunt spumoase și încep să se unească, aproximativ 2 minute. Măriți viteza la mediu-mare și, când albii formează vârfuri foarte moi, începeți să adăugați 6 linguri de zahăr într-un flux lent și constant. Continuați să bateți până când albii sunt fermi, dar totuși lucioși. Set aside.In într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană rezervată răcită de piure de cartofi, untul, restul de 2 linguri de smântână și gălbenușurile de ou până se omogenizează. Treceți la o sptchula de cauciuc și amestecați ușor, dar bine, amestecul de făină în cartofi. În cele din urmă, pliați delicat albușurile bătute.Umpleți tigaia pregătită cu aluatul, netezind ușor blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Tăiați tortul în 8 pene și așezați unul pe centrul a opt farfurii separate. Aranjați câteva bucăți de curmale pe farfurie pe o parte și garnisiți fiecare cu o lingură de cremă de cicoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Date
2
Stropiți siropul de vanilie în jurul tortului și serviți.