Tort De Mic Dejun Cu Ouă Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mic dejun cu ouă fără Gluten. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați glazura de vanilie betty rich & creamy, nuci pecan, Betty cake mix și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Mic Dejun Cu Afine Fără Gluten, Tort De Mic Dejun Cu Migdale De Zmeură Fără Gluten, și Tort De Mic Dejun Cu Mere - Fără Gluten Și Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți partea inferioară numai a tăvii rotunde sau pătrate (8 sau 9 inci). Bateți amestecul de tort, lapte, unt, extracte, nucșoară și ouă într-un castron mare la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 33 până la 41 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii interioare a tigaiei. Se răcește cu 30 de minute mai mult.
Încălziți glazura în vasul cu microunde timp de 10 până la 15 secunde sau până când este ușor de stropit.
Stropiți glazura peste tort; se presară cu nuci pecan.