Tort De Mere Olandez Bundt
Tortul de mere olandez Bundt necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 376 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de portocale, ulei vegetal, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort Olandez Cu Mere, Tort Olandez Cu Mere, și Prăjitură Olandeză Cu Gustări Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch. Într-un castron mediu, combinați merele, 5 linguri de zahăr și scorțișoară. Pune deoparte.
Cerneti impreuna faina si praful de copt; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul. Se amestecă uleiul, vanilia și sucul de portocale, amestecând până se omogenizează. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul de suc de portocale. Se amestecă doar până se combină.
Puneți aluatul și amestecul de mere în tigaia pregătită, începând și terminând cu aluatul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.