Tort De Mere Norvegian
Tortul de mere norvegian ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 186 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta de mere cu smantana cu gjetost norvegian, Tort Portocaliu Norvegian, și Tort cremă Norvegiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați zahărul, făina, praful de copt și sarea.
Adăugați ouă și vanilie; se amestecă bine. Se amestecă mărul și nucile.
Răspândiți-vă într-un 9-in fără grăsime. plăcinta.
Se presară cu scorțișoară-zahăr, dacă se dorește.
Coaceți la 375 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.