Tort de mere evreiesc II

Tort de mere evreiesc II
Jewish Apple Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, extract de vanilan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Mere Evreiesc, Tort De Mere Evreiesc, și Tort De Mere Evreiesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați merele feliate cu 5 linguri de zahăr alb și scorțișoara măcinată. Aruncați pentru a acoperi și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Se amestecă făina, ouăle, 2 1/2 căni de zahăr, praful de copt, sarea, uleiul vegetal, sucul de portocale și vanilia până se amestecă bine. Aluatul va fi destul de rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați amestecul de mere peste aluat, apoi turnați restul de aluat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 60 până la 80 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista