Tort de mere evreiesc II
Jewish Apple Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, extract de vanilan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Mere Evreiesc, Tort De Mere Evreiesc, și Tort De Mere Evreiesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Presărați merele feliate cu 5 linguri de zahăr alb și scorțișoara măcinată. Aruncați pentru a acoperi și a pune deoparte.
Se amestecă făina, ouăle, 2 1/2 căni de zahăr, praful de copt, sarea, uleiul vegetal, sucul de portocale și vanilia până se amestecă bine. Aluatul va fi destul de rigid.
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Așezați amestecul de mere peste aluat, apoi turnați restul de aluat deasupra.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 60 până la 80 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.