Tort de mere de ciocolată II
Tort de mere de ciocolată ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 19 porții cu 334 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciocolată, glazură de ciocolată, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mere cu ciocolată III, Tort De Mere Cu Ciocolată Bananan, și Un Tort De Ciocolată Cu Hrișcă, Alune Și Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 10x15 inci.
Într-un bol mare de amestecare, combinați merele, laptele condensat îndulcit, untul sau margarina, ouăle, ciocolata topită și extractul de vanilie.
Adăugați amestecul de copt și scorțișoara și amestecați bine. Se amestecă nucile.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus lângă centru iese curat. Îngheț când se răcește.