Tort De Mere Cu Caramel Cald Fără Gluten

Tort De Mere Cu Caramel Cald Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de mere cu Caramel cald fără Gluten. O porție conține 477 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Dacă aveți la îndemână betty cake mix, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Gustare Cu Mere Caramel Fără Gluten, Tort Cu Cană Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Cu Mere Caramel – Fără Gluten, și Tort de cafea cu mere Caramel-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu cu microunde, unt cu microunde, frișcă și zahăr brun descoperit la mare aproximativ 1 minut sau doar până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigaie pătrată de 9 inci sau 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară cu nuci pecan. Se acoperă cu felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
MărMăr
4
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, condimentele de plăcintă cu mere, apa, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi bateți la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Întindeți aluatul peste amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MărMăr
6
Coaceți tigaia de 9 inci 50 până la 55 de minute, tigaia de 8 inci 60 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale tortului din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Așezați platoul de servire rezistent la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți cu grijă platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Lăsați tigaia să rămână peste tort 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista