Tort De Mere-Crisp Orange Pound
Apple-Crisp Orange Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica făină, smântână, mere de copt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Afine Pound Tort Clare, Afine Pound Tort Clare, și Tort de portocale de sânge cu glazură de coajă de portocală.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 9-inch rotund sau 8-inch tigaie pătrat cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați 1 1/3 căni de făină, zahărul, coaja de portocală, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se formează firimituri mici. Rezervați 1 cană din amestecul de firimituri pentru topping. La amestecul de firimituri rămas în castron, adăugați smântână, ouă și vanilie; bateți cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 1 minut sau până la amestecare.
Întindeți aluatul în tigaie. Se umple lingura peste aluat și se întinde uniform.
Se presară cu amestec rezervat de firimituri și nuci pecan; bateți ușor.
Coaceți 65 până la 70 de minute sau până când maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede agățate. Se răcește 30 de minute.
Serviți cald, dacă doriți.