Tort De Marmură Cu Parfum De Rom

Tort De Marmură Cu Parfum De Rom
Tortul de marmură parfumat cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 649 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Marmură Cu Parfum De Rom, Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, și Tort De Marmură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 de metri pătrați (160 de metri pătrați).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În vasul unui mixer electric, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Se amestecă bine cu mâna pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați untul. Bateți amestecul la viteză mică cu paleta până când amestecul este o pastă netedă și grea, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Bateți ouăle și romul împreună. La viteză medie, bateți 1/3 din amestecul de ouă în amestecul de făină și unt. Bate 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Opriți-vă și răsturnați vasul și bătătorul.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați jumătate din amestecul de ouă și bateți timp de 2 minute. Repetați cu cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Scoateți vasul din mixer și folosind o spatulă mare de cauciuc dați aluatului un amestec final.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Pentru aluatul de ciocolată, combinați romul, laptele și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
LapteLapte
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
9
Bateți bine pentru a dizolva bicarbonatul de sodiu. Răsturnați ciocolata și bateți-o bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați cele 2 căni de aluat de bază în amestecul de ciocolată și bateți bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Răsturnați jumătate din aluatul de bază rămas în tigaia pregătită și neteziți blatul. Acoperiți cu aluatul de ciocolată, făcându-l cât mai uniform posibil. În cele din urmă, acoperiți cu aluatul de bază rămas și neteziți blatul. Folosiți un cuțit de masă cu lamă largă sau o spatulă metalică subțire pentru a Marmora aluatul: introduceți cuțitul în aluat la tubul central, cu partea plană a lamei orientată spre dvs. Trageți lama prin aluat până la fundul tigaiei și în sus și din partea laterală a tigaiei cea mai apropiată de dvs., repetând mișcarea la fiecare centimetru în jurul tigaiei, făcând o spirală în aluat, aproape ca și cum ați plia albușuri de ou în ea. Oprește-te când te întorci la punctul de unde ai început. Nu vă deranjați să neteziți partea superioară a aluatului—ar putea deranja marmorarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Coaceți tortul până când este bine înălțat și ferm, iar o scobitoare sau un cuțit mic subțire introdus la jumătatea distanței dintre partea tigaiei și tubul central iese uscat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
13
Răciți tortul în tigaie timp de 5 minute, apoi răsturnați un suport peste el. Răsturnați și ridicați tigaia. Răciți tortul complet peste raft.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Servire: acest lucru nu are nevoie de niciun acompaniament.Depozitare: înfășurați tortul răcit în folie de plastic și păstrați-l la temperatura camerei. Congelați pentru depozitare mai lungă. Dezghețați tortul și aduceți-l la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
15
Din Modern
16
Baker: tehnici de economisire a timpului pentru pâine, Tarte, plăcinte, prăjituri și prăjituri de Nick Malgieri. Drepturi de autor 2008 DK Publishing; text drepturi de autor Nick Malgieri. Publicat de DK Publishing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista