Tort De Marmură Cu Parfum De Rom
Tortul de marmură parfumat cu rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 649 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Marmură Cu Parfum De Rom, Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, și Tort De Marmură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 de metri pătrați (160 de metri pătrați).
În vasul unui mixer electric, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Se amestecă bine cu mâna pentru a se amesteca.
Adăugați untul. Bateți amestecul la viteză mică cu paleta până când amestecul este o pastă netedă și grea, 1 până la 2 minute.
Bateți ouăle și romul împreună. La viteză medie, bateți 1/3 din amestecul de ouă în amestecul de făină și unt. Bate 1 minut.
Opriți-vă și răsturnați vasul și bătătorul.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă și bateți timp de 2 minute. Repetați cu cealaltă jumătate.
Scoateți vasul din mixer și folosind o spatulă mare de cauciuc dați aluatului un amestec final.
Pentru aluatul de ciocolată, combinați romul, laptele și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu,
Bateți bine pentru a dizolva bicarbonatul de sodiu. Răsturnați ciocolata și bateți-o bine.
Adăugați cele 2 căni de aluat de bază în amestecul de ciocolată și bateți bine pentru a combina.
Răsturnați jumătate din aluatul de bază rămas în tigaia pregătită și neteziți blatul. Acoperiți cu aluatul de ciocolată, făcându-l cât mai uniform posibil. În cele din urmă, acoperiți cu aluatul de bază rămas și neteziți blatul. Folosiți un cuțit de masă cu lamă largă sau o spatulă metalică subțire pentru a Marmora aluatul: introduceți cuțitul în aluat la tubul central, cu partea plană a lamei orientată spre dvs. Trageți lama prin aluat până la fundul tigaiei și în sus și din partea laterală a tigaiei cea mai apropiată de dvs., repetând mișcarea la fiecare centimetru în jurul tigaiei, făcând o spirală în aluat, aproape ca și cum ați plia albușuri de ou în ea. Oprește-te când te întorci la punctul de unde ai început. Nu vă deranjați să neteziți partea superioară a aluatului—ar putea deranja marmorarea.
Coaceți tortul până când este bine înălțat și ferm, iar o scobitoare sau un cuțit mic subțire introdus la jumătatea distanței dintre partea tigaiei și tubul central iese uscat, aproximativ 1 oră.
Răciți tortul în tigaie timp de 5 minute, apoi răsturnați un suport peste el. Răsturnați și ridicați tigaia. Răciți tortul complet peste raft.
Servire: acest lucru nu are nevoie de niciun acompaniament.Depozitare: înfășurați tortul răcit în folie de plastic și păstrați-l la temperatura camerei. Congelați pentru depozitare mai lungă. Dezghețați tortul și aduceți-l la temperatura camerei înainte de servire.
Baker: tehnici de economisire a timpului pentru pâine, Tarte, plăcinte, prăjituri și prăjituri de Nick Malgieri. Drepturi de autor 2008 DK Publishing; text drepturi de autor Nick Malgieri. Publicat de DK Publishing.