Tort De Iepuraș De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de iepuraș de Paște. O porție conține 590 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Dacă aveți biscotti, extract de vanillan, glazură de decorare roz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Iepuraș De Paște, Easter Bunny Morcov Tort, și Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați zahărul, untul și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau într-un castron mare dacă utilizați un mixer electric de mână).
Se amestecă la viteză mică până se încorporează în cea mai mare parte.
Adăugați vanilia, creșteți viteza la mediu și amestecați până se omogenizează. Reglați consistența cu laptele până când glazura este ușor de răspândit.
Întindeți un strat subțire de glazură (aproximativ 2/3 cană) pe partea plată a unui strat de tort și deasupra cu partea plată a celui de-al doilea strat de tort. Măsurați 5 inci în partea de sus a tortului și tăiați prin straturi, creând 2 bucăți stratificate care au dimensiuni ușor diferite.
Așezați bucata mai mare de tort tăiat cu fața în jos pe un platou mare sau pe o placă de tort. Dacă utilizați o placă de tort dreptunghiulară, așezați piesa mai mare astfel încât marginile lungi să fie paralele cu marginile lungi ale plăcii. Acesta este corpul Iepurașului.
Tăiați bucata mai mică de tort în jumătate transversal, astfel încât să aveți 2 pene stratificate.
Așezați o pană în fața corpului, cu o parte plană pe placă și cealaltă parte plană împotriva corpului. Partea curbată va fi pe partea de sus. Luați un cuțit zimțat și rotunjiți marginile ascuțite deasupra capului.
Tăiați vârful (nasul) la un unghi de 45 de grade. Rezervați toate resturile într-un castron.
Separați straturile de pană rămasă de tort. Acestea vor fi picioarele din spate. Rotiți marginile ascuțite ale panelor de tort cu cuțitul și adăugați-le în vasul de resturi.
Așezați o bucată pe fiecare parte a Iepurașului, cu o parte plată în jos și cealaltă parte plată orientată înainte (partea rotundă spre spatele Iepurașului), la aproximativ 1 inch de la capătul corpului Iepurașului.
Amestecați resturile de tort în castron cu o furculiță până la piure și apoi împachetați într-o minge cu mâinile.
Așezați mingea în spatele corpului iepurașului și aderați cu o pată de glazură. Aceasta este coada Iepurașului.
Înghețați întregul iepuraș, coada și toate, folosind 2 până la 3 căni de îngheț, păstrând o anumită definiție cu părțile iepurașului și înghețând mai generos în jurul oricăror margini ascuțite pentru a da un aspect rotunjit părților Iepurașului.
Presărați iepurașul cu nuca de cocos pentru a acoperi complet. Pat ușor să adere.
Introduceți biscotti între cap și corp, apăsând în tort pentru a le asigura. Acestea sunt urechile.
Așezați baza urechilor aproape în centrul capului și înclinați-le. Înghețați partea din față a fiecărui biscotti cu puțină glazură. Apoi, folosind glazura de decorare roz, înghețați o bandă mai mică în centrul fiecărui biscotti, coborând acolo unde urechile întâlnesc capul, dar nu mergând până la vârf.
Pentru a face fața, apăsați o fasole neagră în fiecare parte a capului pentru ochi.
Tăiați una dintre marshmallows în 3 cercuri, aruncați piesa din mijloc și apăsați cele 2 cercuri de capăt, tăiate în părți, în partea din față a feței pentru obrajii Iepurașului. Împingeți jumătățile de fasole albă în fața de sub obraji, cu laturile rotunde, pentru dinți.
Așezați fasolea roz de jeleu deasupra nasului.
Desfaceți roata de lemn dulce și tăiați 2 bucăți, fiecare de aproximativ 1 1/2 inci lungime. Pentru fiecare bucată, decojiți fâșiile la jumătate în jos și apoi tăiați fiecare bandă separată pe jumătate pe lungime, astfel încât să ajungeți cu o bucată care seamănă puțin cu o mătură. Repetați cu a doua bucată de lemn dulce. Puneți fiecare bucată, cu o pată de glazură, în spatele unui obraz de marshmallow, cu capetele tăiate orientate spre mustăți.
Tăiați a doua marshmallow pe jumătate pe lungime. Faceți 3 fante în fiecare jumătate, trecând aproximativ la jumătatea drumului (acestea sunt degetele de la picioare) și așezați-le în fața picioarelor pentru picioarele Iepurașului. Aderați partea inferioară a picioarelor cu glazură, dacă este necesar.