Tort De Iepuraș De Paște

Tort De Iepuraș De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de iepuraș de Paște. O porție conține 590 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Dacă aveți biscotti, extract de vanillan, glazură de decorare roz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Iepuraș De Paște, Easter Bunny Morcov Tort, și Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați zahărul, untul și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau într-un castron mare dacă utilizați un mixer electric de mână).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă la viteză mică până se încorporează în cea mai mare parte.
3
Adăugați vanilia, creșteți viteza la mediu și amestecați până se omogenizează. Reglați consistența cu laptele până când glazura este ușor de răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1
Întindeți un strat subțire de glazură (aproximativ 2/3 cană) pe partea plată a unui strat de tort și deasupra cu partea plată a celui de-al doilea strat de tort. Măsurați 5 inci în partea de sus a tortului și tăiați prin straturi, creând 2 bucăți stratificate care au dimensiuni ușor diferite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Așezați bucata mai mare de tort tăiat cu fața în jos pe un platou mare sau pe o placă de tort. Dacă utilizați o placă de tort dreptunghiulară, așezați piesa mai mare astfel încât marginile lungi să fie paralele cu marginile lungi ale plăcii. Acesta este corpul Iepurașului.
3
Tăiați bucata mai mică de tort în jumătate transversal, astfel încât să aveți 2 pene stratificate.
4
Așezați o pană în fața corpului, cu o parte plană pe placă și cealaltă parte plană împotriva corpului. Partea curbată va fi pe partea de sus. Luați un cuțit zimțat și rotunjiți marginile ascuțite deasupra capului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
5
Tăiați vârful (nasul) la un unghi de 45 de grade. Rezervați toate resturile într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Separați straturile de pană rămasă de tort. Acestea vor fi picioarele din spate. Rotiți marginile ascuțite ale panelor de tort cu cuțitul și adăugați-le în vasul de resturi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați o bucată pe fiecare parte a Iepurașului, cu o parte plată în jos și cealaltă parte plată orientată înainte (partea rotundă spre spatele Iepurașului), la aproximativ 1 inch de la capătul corpului Iepurașului.
8
Amestecați resturile de tort în castron cu o furculiță până la piure și apoi împachetați într-o minge cu mâinile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Așezați mingea în spatele corpului iepurașului și aderați cu o pată de glazură. Aceasta este coada Iepurașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
10
Înghețați întregul iepuraș, coada și toate, folosind 2 până la 3 căni de îngheț, păstrând o anumită definiție cu părțile iepurașului și înghețând mai generos în jurul oricăror margini ascuțite pentru a da un aspect rotunjit părților Iepurașului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
11
Presărați iepurașul cu nuca de cocos pentru a acoperi complet. Pat ușor să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
Introduceți biscotti între cap și corp, apăsând în tort pentru a le asigura. Acestea sunt urechile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
13
Așezați baza urechilor aproape în centrul capului și înclinați-le. Înghețați partea din față a fiecărui biscotti cu puțină glazură. Apoi, folosind glazura de decorare roz, înghețați o bandă mai mică în centrul fiecărui biscotti, coborând acolo unde urechile întâlnesc capul, dar nu mergând până la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
14
Pentru a face fața, apăsați o fasole neagră în fiecare parte a capului pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
15
Tăiați una dintre marshmallows în 3 cercuri, aruncați piesa din mijloc și apăsați cele 2 cercuri de capăt, tăiate în părți, în partea din față a feței pentru obrajii Iepurașului. Împingeți jumătățile de fasole albă în fața de sub obraji, cu laturile rotunde, pentru dinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
16
Așezați fasolea roz de jeleu deasupra nasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
17
Desfaceți roata de lemn dulce și tăiați 2 bucăți, fiecare de aproximativ 1 1/2 inci lungime. Pentru fiecare bucată, decojiți fâșiile la jumătate în jos și apoi tăiați fiecare bandă separată pe jumătate pe lungime, astfel încât să ajungeți cu o bucată care seamănă puțin cu o mătură. Repetați cu a doua bucată de lemn dulce. Puneți fiecare bucată, cu o pată de glazură, în spatele unui obraz de marshmallow, cu capetele tăiate orientate spre mustăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
18
Tăiați a doua marshmallow pe jumătate pe lungime. Faceți 3 fante în fiecare jumătate, trecând aproximativ la jumătatea drumului (acestea sunt degetele de la picioare) și așezați-le în fața picioarelor pentru picioarele Iepurașului. Aderați partea inferioară a picioarelor cu glazură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista