Tort De Iaurt Grecesc

Tortul cu iaurt grecesc este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 280 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc, Brioșe cu iaurt grecesc cu ciocolată + modalități de a introduce mai mult iaurt grecesc în dieta copilului tău, și Tort De Ciocolată Cu Iaurt Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu un suport în poziția de mijloc. Unt și făină o tigaie springform de 9 pe 2 inci.
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Amestecați iaurtul și mierea într-un castron mic.
În vasul unui mixer de stand sau într-un castron mare folosind un mixer manual, bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase. Bateți ouăle, pe rând, bătând până se încorporează complet. Bateți extractul de vanilie.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în 3 adaosuri, alternând cu iaurtul și începând și terminând cu făina.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când blatul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Răciți tortul în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și inversați tortul; ridicați fundul tigaiei și lăsați tortul să se răcească complet.
Feliați tortul și serviți simplu, presărat cu zahăr sau cu toppingul la alegere, cum ar fi nuci sau cireșe.