Tort de iaurt cu glazură de marmeladă
Tortul cu iaurt cu glazură de marmeladă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt francez portocaliu cu glazură de marmeladă, Tort Portocaliu Lipicios Cu Glazură De Marmeladă, și Tort de pâine de morcovi cu glazură de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. Unt Generos 8 1/2x4 1/2x2 tigaie metalică de 1/2 inch. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu.
Combinați iaurtul, zahărul, ouăle, coaja de lămâie și vanilia într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine. Treceți treptat ingredientele uscate. Folosind spatula de cauciuc, pliați în ulei.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia pe foaia de copt.
Așezați tortul pe foaia de copt în cuptor și coaceți până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Tort rece în tigaie pe raft 5 minute.
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți tortul pe raft. Întoarceți tortul în poziție verticală pe raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei.)
Se amestecă marmelada și 1 linguriță de apă într-o cratiță mică la foc mediu până se topește marmelada.
Periați amestecul fierbinte deasupra tortului.
Lăsați glazura să se răcească și să se stabilească.
Tăiați tortul transversal în felii.