Tort De Hamburger
Tortul cu Hamburger este o rețetă americană care servește 10. O porție conține 469 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de amestec de tort de ciocolată, pătrate de bomboane cu aromă de fructe portocalii, colorant alimentar cu pastă maro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburger Skillet cina o ia proaspete pe Hamburger Helper, Hamburger Big Boy Original Hamburger Cu Etaj Clasic, și Plăcintă Cu Hamburger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul conform instrucțiunilor de amestecare a tortului. Unt și făină o rundă de 8 inch și o tigaie rotundă de 9 inch și un castron rezistent la cuptor de 2 litri cu diametrul de 8 inci.
Pregătiți amestecuri de tort.
Se toarnă 1 3/4 căni din amestecul alb în tigaia rotundă de 8 inci, iar restul în vasul de 2 litri.
Se toarnă 1 3/4 căni din amestecul de ciocolată în tigaia rotundă de 9 inci.
Coaceți tortul de 8 inch timp de 25 de minute, tortul de 9 inch timp de 20 de minute și tortul de castron timp de 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi 10 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturi.
În boluri mici separate, nuanțați cantități mici de glazură de vanilie roșu și galben, pentru a le folosi ca ketchup și muștar. Tentă rămasă glazură de vanilie maro deschis, folosind colorant alimentar maro și galben.
Pentru fundul cocului, înghețați tortul de 8 inci cu glazură maro deschis.
Pentru hamburger patty, răspândirea de sus și părți de 9 inch tort de ciocolata cu glazura de ciocolata apăsați ușor toate în jurul părți de tort cu prosop de hârtie pliat, trăgând prosop direct pentru a crea marginea dur de burger. tort centru pe partea de sus a bun de jos.
Pentru brânză, aranjați mestecările de fructe portocalii într-un singur strat pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 10-15 secunde sau până când se înmoaie ușor. Cu mâinile, apăsați și aplatizați mestecările împreună pentru a forma un pătrat de 9 inci.
Așezați deasupra hamburger patty. Pe suprafața de lucru presărată cu zahăr granulat, întindeți 5 gumdrops în formă de frunze la 1/8 inch grosime pentru a forma 1 frunză mare de salată; repetați rularea cu încă 6 gumdrops pentru a forma o altă frunză. Aranjați peste brânză lângă marginile burgerului. Pentru roșii, întindeți gumdrops roșii individual la o grosime de 1/8 inch. Aranjați peste salată în jurul marginilor burgerului. Pentru inele de ceapa, rola gumdrops alb la 1/8 inch grosime. Cu tăietori rotunzi de prăjituri sau cuțit ascuțit tăiați cercuri; tăiați inele groase de 1/4 inch din cercuri cu tăietori mici. Re-rulați resturile pentru a face inele suplimentare; aranjați inele peste roșii. Aranjați bomboane cu felii de fructe peste ceapă pentru murături. Țeavă glazură roșie și galbenă în jurul marginilor burgerului pentru ketchup și muștar.
Pentru blat: dacă este necesar, tăiați tortul bolului, astfel încât să fie plat pe fund atunci când este inversat. Inversați placa de hârtie fermă pe suprafața de lucru. Tort castron centru, partea împodobite în jos, pe partea de sus a plăcii. Pornind de la partea de sus, răspândirea rămase glazura maro deschis în linii în jos părți ale tort, placa de cotitură după fiecare secțiune.
Se presară cu semințe de susan. Așezați cu grijă deasupra tortului.