Tort de gheață roșu, alb și afine
Tortul cu gheață roșu, alb și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 391 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de vanilie, frișcă grea, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 229 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Gheață Cu Afine Cu Lămâie, Tort roșu alb și albastru Icebox, și Tort roșu alb și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și Coca căpșuni. Puneți deoparte jumătate de căpșuni pentru garnitură și curățați restul într-un robot de bucătărie.
Transferați piureul într-un castron de dimensiuni medii și amestecați sucul de lămâie, coaja și 1 lingură de zahăr. Pune deoparte.
Bateți 1 cană de smântână cu amestec electric la viteză mare până când încep să se formeze vârfuri moi. Îndoiți încet piureul de căpșuni și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Pe o farfurie mare sau platou de servire, întindeți 1 lingură de frișcă de căpșuni pe fund pentru a ancora tortul pe farfurie. Se acoperă cu 14 fursecuri de napolitane într-un model circular.
Folosind o spatulă, acoperiți napolitane uniform cu frișcă de căpșuni, apoi acoperiți cu fursecuri de napolitane. Repetați până când aveți 7 straturi de napolitane.
Bateți paharul rămas de smântână cu două linguri de zahăr și vanilie până se formează vârfuri rigide. Folosind o spatulă, întindeți frisca de-a lungul vârfului și părților laterale ale tortului. Pentru a crea designul stelei: tăiați o căpșună în 5 felii de dimensiuni egale cu o felie mică pentru a acoperi spațiul din centrul stelei.
Așezați steaua de căpșuni în centrul tortului și acoperiți cu afine într-un model circular. Înjumătățiți căpșunile rămase și aranjați într-un inel exterior de-a lungul marginii tortului. La frigider timp de 6 ore sau peste noapte înainte de servire.