Tort de gheață Espresso și Mascarpone
Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 427 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză mascarpone, zahăr, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Espresso Royale Icebox, Tort de gheață cu ghimbir-mascarpone, și Tort de ciocolată cu gheață cu Mascarpone și Rețetă de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 2 căni de smântână cu 6 linguri de zahăr într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până când ține doar vârfuri moi, 2 până la 4 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați mascarpone și amestecați până se combină.
Întindeți 1 1/4 căni de amestec de mascarpone uniform în fundul tigaiei cu formă de arc și acoperiți cu 14 napolitane, ușor suprapuse dacă este necesar.
Se întinde cu încă 1 1/4 căni de amestec de mascarpone, urmate de încă 14 napolitane aranjate în același mod.
Întindeți deasupra amestecul de mascarpone rămas. Blat neted cu o spatulă metalică offset, apoi acoperiți tigaia cu folie și congelați până la fermitate, aproximativ 1 oră.
Se transferă de la congelator la frigider și se răcește, acoperit, până când un cuțit ascuțit introdus în centru se taie ușor prin napolitane înmuiate, aproximativ 8 ore.
Pulsați napolitane de ciocolată rămase într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Bateți crema de ceașcă rămasă cu pudră de espresso și restul de 3 linguri de zahăr folosind mixerul electric la viteză medie până când ține doar vârfuri rigide, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați folia și partea de tigaie și tortul de îngheț peste tot cu cremă espresso.
Presărați ușor marginea de sus cu firimituri de napolitane.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și
Catalogul brutarului (800-827-6836).
Tortul, fără cremă espresso, poate fi răcit până la 2 zile.Tortul poate fi înghețat cu cremă espresso cu 4 ore înainte și răcit, acoperit slab cu folie.