Tort De Gheață Cu Napolitane Cu Ciocolată Cu Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu napolitane cu ciocolată cu zmeură. Această rețetă face 8 porții cu 447 calorii, 3G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1319 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați napolitane de ciocolată nabisco, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Gheață Cu Napolitane De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Zmeură, și Tort Cu Ciocolată Cu Sos De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți frișca grea cu extractul de zahăr și vanilie la o viteză medie mare până când crema se îngroașă ușor la mijloc. Odată ce crema începe să se îngroașe, bateți cu viteză mare timp de 30 de secunde până la 1 minut până se formează vârfuri moi. Nu bate prea mult. Îndoiți zmeura (asigurați-vă că lăsați câteva pentru a garnisi partea superioară a tortului)folosind cel puțin o farfurie plată de 9" sau o rundă de tort din carton și o spatulă offset, începeți prin a pune un strat foarte subțire de frișcă pe farfurie, învârtind și netezind crema până la marginea interioară a farfuriei. Acest lucru va ajuta la menținerea primului strat de napolitane la locul său.Aranjați șapte napolitane, una lângă alta într-un cerc, păstrând 1 cookie în centru. Scoateți aproximativ 1/2-3/4 cană de frișcă pe napolitane și întindeți ușor crema într-un strat subțire până când abia vedeți marginea napolitanelor.Continuați să stratificați napolitanele cu smântână, asigurându-vă că terminați cu stratul de frișcă deasupra ( ar trebui să terminați cu aproximativ 7-10 straturi).
Se ornează cu zmeură și așchii de ciocolată.Acoperiți și refrigerați cel puțin 5 ore sau peste noapte înainte de tăiere și servire.