Tort De Gheață Cu Ananas
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu gheață cu ananas ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 696 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr pudră, lapte, budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Gheață Cu Ananas, Tort Icebox, și Tort Icebox.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți amestecul de budincă, laptele și sucul de ananas conform instrucțiunilor de pe cutie.
În tigaia springform de 9 inci, așezați un singur strat de fursecuri. Sus cu un singur strat de ananas.
Se toarnă deasupra 2 căni de budincă gătită. Repetați straturile, folosind cookie-urile rămase, ananasul și budinca (veți fi scurt 1 felie de ananas deasupra; adăugați cookie-uri suplimentare în acest loc). Capac; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr pudră; bate până se încorporează.
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă partea laterală a tăvii cu arc. Tort de Top cu frisca chiar inainte de servire.