Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit

Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit. O porție conține 328 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, făină de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu afine-lămâie cu glazură de lămâie, Tort de lămâie cu afine cu glazură de lămâie, și Briose din făină de porumb Ricotta cu lămâie cu glazură de lămâie-vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul pudră și 2linguri de suc de lămâie într-un castron mic. Se amestecăcu lingura pana se omogenizeaza si se lipeste, adaugand mai mult suc de lamaie cu 1/2 linguritadacă glazura este prea groasă pentru a se răspândi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci;linia de jos cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Whiskbuttermilk, ouă, coaja de lamaie, și vanillain castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă amestecul de zară șiuntul topit în amestecul de făină. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor lichidele în amestecul de făină până când se amestecă (nu amestecați).Răzuiți aluatul în tigaie; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Rulați imediat cuțitul în jurul părților lateraletort.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați raftul deasupra tortului în tigaie. Folosind mănuși de cuptor, țineți tigaia și rack-ul ferm împreună și inversați tortul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți din tort.
9
Așezați un alt raft pe partea de jos a tortului; inversați încă 1 dată, astfel încât tortul să fie cu partea de sus în sus. Se amestecă glazura până se amestecă.În timp ce tortul este încă foarte fierbinte, aruncați glazura cu linguri pe tort; răspândiți în interiorul marginii de 1/2 inch (unele glazuri pot picura dezavantajele tortului). Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți cu
11
Sos De Afine Zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista