Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit

Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit. O porție conține 328 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, făină de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu afine-lămâie cu glazură de lămâie, Tort de lămâie cu afine cu glazură de lămâie, și Briose din făină de porumb Ricotta cu lămâie cu glazură de lămâie-vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul pudră și 2linguri de suc de lămâie într-un castron mic. Se amestecăcu lingura pana se omogenizeaza si se lipeste, adaugand mai mult suc de lamaie cu 1/2 linguritadacă glazura este prea groasă pentru a se răspândi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci;linia de jos cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Whiskbuttermilk, ouă, coaja de lamaie, și vanillain castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă amestecul de zară șiuntul topit în amestecul de făină. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor lichidele în amestecul de făină până când se amestecă (nu amestecați).Răzuiți aluatul în tigaie; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Rulați imediat cuțitul în jurul părților lateraletort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați raftul deasupra tortului în tigaie. Folosind mănuși de cuptor, țineți tigaia și rack-ul ferm împreună și inversați tortul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din tort.
9
Așezați un alt raft pe partea de jos a tortului; inversați încă 1 dată, astfel încât tortul să fie cu partea de sus în sus. Se amestecă glazura până se amestecă.În timp ce tortul este încă foarte fierbinte, aruncați glazura cu linguri pe tort; răspândiți în interiorul marginii de 1/2 inch (unele glazuri pot picura dezavantajele tortului). Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Serviți cu
11
Sos De Afine Zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista