Tort de fulgi de ovăz cu mere cu Topping de nucă de cocos fript
Tortul cu fulgi de ovăz cu mere cu Topping de nucă de cocos fript ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, nucșoară măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Fulgi De Ovăz Dr Pepper Cu Topping De Nucă De Cocos Și Pecan, Pâine de tort de morcovi cu sos de mere cu Topping de Streusel, și Fulgi De Ovăz De Nucă De Cocos La Cuptor Cu Topping De Nuci De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți sosul de mere până la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci cu scurtare. Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt și zahăr granulat cu un mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți vanilia și ouăle până devin pufoase. Bateți în amestecul de mere doar până se amestecă. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea, răzuind vasul o dată, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Sos De Mere
Scurtarea
Scorțișoară
Vanilie
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de topping până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți toppingul peste tortul fierbinte. Tort Broil cu top 6 inci de la căldură 1 la 2 minute sau până când partea de sus este de aur și Bulbuc. Se răcește 30 de minute.