Tort De Fructe Proaspete Umplute Cu Cheesecake
Tort de fructe proaspete umplute cu Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 478 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, zahăr pudră, bucăți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare sunt Cheesecake Umplut Cu Fructe, Tartă Cu Fructe Proaspete, și Tartă Cu Fructe Proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Bateți împreună umplutura de cheesecake și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Acoperiți și răciți.
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va păstra piecrust de alunecare în jos pan ca coace.) Aliniați crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tăvii, folosind un știft.
Turnati amestecul de branza in coaja tarta racita, raspandindu-se la margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Turnați amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; aruncați solidele.
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. în etapa 5 și nu se strecoara amestec jeleu după încălzire.