Tort De Fructe Proaspete Umplute Cu Cheesecake

Tort De Fructe Proaspete Umplute Cu Cheesecake
Tort de fructe proaspete umplute cu Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 478 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, zahăr pudră, bucăți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare sunt Cheesecake Umplut Cu Fructe, Tartă Cu Fructe Proaspete, și Tartă Cu Fructe Proaspete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți împreună umplutura de cheesecake și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De UmplereCheesecake De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va păstra piecrust de alunecare în jos pan ca coace.) Aliniați crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tăvii, folosind un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Turnati amestecul de branza in coaja tarta racita, raspandindu-se la margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
8
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Turnați amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
11
Serviți imediat.
12
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. în etapa 5 și nu se strecoara amestec jeleu după încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista