Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute

Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute
Tort de fructe-medalioane de porc umplute este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 825 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar dijon, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc umplute, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă 1/4 cană de sare în 1 cană de apă rece într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Adăugați medalioanele de porc, acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
3
Între timp, întindeți tortul de fructe pe o farfurie și cuptorul cu microunde până se usucă ușor, 1 până la 2 minute. Tăiați orice bucăți mari de fructe sau nuci, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4
Amestecați untul, muștarul, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Se amestecă în tortul de fructe uscate și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
6
Se scurge carnea de porc și se usucă. Introduceți un cuțit în partea curbată a fiecărui medalion pentru a crea un buzunar mic în mijloc. Deschideți buzunarul cu cuțitul sau vârful degetului și trageți linguri de umplutură de tort de fructe în interior. Asigurați fiecare deschidere cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt1/2 Legatura Patrunjel Italian Proaspat, Tocat Marunt
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează carnea de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
8
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare, apoi adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chiles Poblano Mici6 Chiles Poblano Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Se transferă într-un vas de copt și se coace până se gătește, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
10
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
11
Adăugați sherry, apoi reveniți la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
12
Adăugați crema și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Cheesecake Congelat în Stil New York (30 Uncii), Dezghețat1 Cheesecake Congelat în Stil New York (30 Uncii), Dezghețat
13
Scoateți scobitorii și feliați medalioanele de porc în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
14
Serviți cu spanac, dacă doriți, și stropiți cu sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
15
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista