Tort De Fructe-Medalioane De Porc Umplute
Tort de fructe-medalioane de porc umplute este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 825 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar dijon, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc umplute, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1/4 cană de sare în 1 cană de apă rece într-un bol mediu.
Adăugați medalioanele de porc, acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Între timp, întindeți tortul de fructe pe o farfurie și cuptorul cu microunde până se usucă ușor, 1 până la 2 minute. Tăiați orice bucăți mari de fructe sau nuci, apoi lăsați să se răcească.
Amestecați untul, muștarul, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un bol mediu.
Se amestecă în tortul de fructe uscate și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Se scurge carnea de porc și se usucă. Introduceți un cuțit în partea curbată a fiecărui medalion pentru a crea un buzunar mic în mijloc. Deschideți buzunarul cu cuțitul sau vârful degetului și trageți linguri de umplutură de tort de fructe în interior. Asigurați fiecare deschidere cu o scobitoare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează carnea de porc cu piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare, apoi adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un vas de copt și se coace până se gătește, aproximativ 12 minute.
Adăugați sherry, apoi reveniți la foc mediu, aduceți la fierbere și reduceți cu aproximativ jumătate.
Adăugați crema și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Scoateți scobitorii și feliați medalioanele de porc în jumătate transversal.
Serviți cu spanac, dacă doriți, și stropiți cu sosul de smântână.