Tort De Fructe Cu Ghiveci

Tort De Fructe Cu Ghiveci
Prăjitura cu fructe în ghiveci este un lactate gratuit desert. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 180 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de stafide aurii, cireșe confiate, amestec de tort de lire sterline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes Cu Ghiveci, Prăjituri Cu Ghiveci, și Pâine cu ghiveci.

Instrucțiuni

1
Tăiați folia în trei 12-in. pătrate. Întoarceți vasele cu susul în jos; apăsați un pătrat de folie peste fiecare cât mai lin posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Îndepărtați folia în formă. Întoarceți oala cu partea dreaptă în sus și apăsați folia în jos în ghivece, apăsând ferm pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Lăsați folia suplimentară să atârne peste marginea vaselor pentru a ajuta la îndepărtarea ulterioară. Ungeți generos interiorul foliei și praful cu făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați suc de mere și ouă; bate la viteză mică timp de 30 de secunde, apoi pe mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
OuăOuă
6
Combinați stafidele și făina; pliați în aluat. Umpleți fiecare oală pregătită cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
8
Așezați oale pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți la 325 de euro timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Așezați vasele pe o grătar pentru a se răci. Când este răcit, îndepărtați garniturile de folie din ghivece. Îndepărtați cu grijă folia și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Încălziți o cantitate mică de sirop de porumb și periați vârfurile de pâini. Decorați cu cireșe confiate. Înfășurați pâinile în folie de plastic sau cu un șervețel și puneți-le înapoi în ghivece pentru a oferi cadouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
Sirop De PorumbSirop De Porumb
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu fructe funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista