Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu fructe de caise și migdale. Această rețetă servește 12. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, sherry, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort De Fructe Cu Caise, Tort de fructe cu glazură de unt de caise, și Tort De Fructe Uscate De Cireșe-Migdale.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sultanele și sherry-ul și se lasă deoparte timp de 1 oră pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Ungeți o formă de tort adâncă, de 23 cm, cu fundul liber și tapetați baza și părțile laterale cu un strat dublu de pergament de copt care se află la aproximativ 2,5 cm deasupra părților laterale ale formei. În cel mai mare bol de amestecare, bateți untul, zahărul și vanilia împreună până devin palide și pufoase. Bateți ouăle unul câte unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Se amestecă făina, praful de copt și migdalele măcinate și fulgi. Apoi, adăugați sultanele înmuiate cu orice sherry rămas, caisele uscate, coaja amestecată și toată coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise Uscate
1 1/3 Cană Melasă
Coajă De Portocală Confiată
Stafide Aurii
Crostini Cu Usturoi, Optional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Răzuiește în forma de tort, netezind suprafața.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 1 oră 25 de minute. Împingeți cu o frigăruie în centru pentru a verifica dacă este gătită dacă frigăruia iese cu orice amestec nefiert lipit de ea, coaceți încă 10 minute înainte de a verifica din nou. Se răcește în cutie. Decorat sau învelit în hârtie și folie rezistentă la grăsime, tortul se va păstra până la o lună.
Tortul cu fructe funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.