Tort de fructe cu caise și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu fructe de caise și migdale. Această rețetă servește 12. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, sherry, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort De Fructe Cu Caise, Tort de fructe cu glazură de unt de caise, și Tort De Fructe Uscate De Cireșe-Migdale.
Instrucțiuni
Se amestecă sultanele și sherry-ul și se lasă deoparte timp de 1 oră pentru a se înmuia.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți o formă de tort adâncă, de 23 cm, cu fundul liber și tapetați baza și părțile laterale cu un strat dublu de pergament de copt care se află la aproximativ 2,5 cm deasupra părților laterale ale formei. În cel mai mare bol de amestecare, bateți untul, zahărul și vanilia împreună până devin palide și pufoase. Bateți ouăle unul câte unul.
Se amestecă făina, praful de copt și migdalele măcinate și fulgi. Apoi, adăugați sultanele înmuiate cu orice sherry rămas, caisele uscate, coaja amestecată și toată coaja și sucul.
Răzuiește în forma de tort, netezind suprafața.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 1 oră 25 de minute. Împingeți cu o frigăruie în centru pentru a verifica dacă este gătită dacă frigăruia iese cu orice amestec nefiert lipit de ea, coaceți încă 10 minute înainte de a verifica din nou. Se răcește în cutie. Decorat sau învelit în hârtie și folie rezistentă la grăsime, tortul se va păstra până la o lună.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul cu fructe funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "