Tort de frangipan cu pere și cireșe uscate

Tort de frangipan cu pere și cireșe uscate
Tortul cu pere și cireșe uscate Frangipane este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 636 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pere, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pere Și Cireșe Uscate Clafouti, Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, și Galette de pere, cireșe uscate și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizați tava cu arc cu diametrul de 8 inci cu laturi înalte de 2 1/2 inci cu spray antiaderent. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament; spray pergament. Folosind mixerul electric, bateți 2 ouă, 2/3 cană zahăr, ulei, lapte și vanilie într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați 1 1/2 căni de făină; bate doar până se combină. Se amestecă pere și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită. Suprafață netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Zdrobiți pasta de migdale într-un castron mediu; adăugați scorțișoară, 1 ou, 2 linguri zahăr și 1 lingură făină. Folosind mixerul electric, bateți amestecul doar până se amestecă. Lingura deasupra tort aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu mici firimituri umede atașate, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Îndepărtați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați tortul pe farfurie; se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista