Tort De Floarea Soarelui
O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peeps Tort De Floarea-Soarelui, Tort De Floarea Soarelui, și Peeps Tort De Floarea-Soarelui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează; se toarnă în 2 tigăi rotunde unse și făinate de 9 inci.
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Tăiați 1 piersică în 12 felii subțiri, apoi tăiați fiecare piersică rămasă în 8 pene. Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând straturile cu 2/3 cană de bici rece și felii subțiri de piersici.
Îngheț de sus și partea de tort cu restul de bici rece. Aranjați pene de piersici deasupra tortului pentru a semăna cu petalele de floarea soarelui, lăsând un cerc de 3 inci în centru; umpleți centrul cu afine.
Se amestecă gemul și restul de 1 linguriță. apă; periați pe pene de piersici.