Tort De Elefant

Tort De Elefant
Tortul cu elefanți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită scurtare, lapte, zahăr de cofetărie și extract de vanillan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Rețete similare sunt Tort de elefant alb cu glazură de unt, Elefantul Albastru, și Cupcakes Cu Elefanți.

Instrucțiuni

1
Linia doi de 9 inch. Tigăi rotunde de copt și unul de 13 inchi. x 9 inch. tava de copt cu hârtie cerată;ungeți hârtia. Pregătiți ambele batere de tort și coaceți conform instrucțiunilor pachetului, folosind 9-in. Tigăi pentru tort galben și 13-in. x 9 inch. tigaie pentru tortul de ciocolată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet. Nivelați blaturile de tort, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Referindu-se la Fig. 1 și folosind un cuțit zimțat, tăiați un trunchi și două picioare dintr-un tort galben. Referindu-se la Fig. 3, Tăiați o ureche și o coadă din al doilea tort galben. (Aruncați bucățile de tort rămase sau păstrați-le pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
3
Centrul de tort de ciocolată pe un 28-in. x 16 inch. placă acoperită. Referindu-se la Fig. 2, poziționați trunchiul de-a lungul marginii inferioare stângi a tortului și coada pe partea dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Așezați picioarele în colțurile de jos ale tortului.
5
Puneți urechea 2 înăuntru. din partea stângă a tortului.
6
Pentru glazură, într-un castron mare, cremă scurtarea și untul până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Nuanțați 1/4 cană de negru glazurat; pus deoparte. Puneți deoparte 1/2 cană de glazură albă. Tint rămase glazura albastru-gri, folosind cantități mici de colorant alimentar negru și albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8
Întindeți 2 căni de glazură albastru-gri deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Urmăriți un 1-1 / 2-in. x 1-1 / 4-în. oval pentru ochi.
10
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți vârful rotund #
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
11
Umpleți punga cu glazură neagră. Conturați ochiul și completați pupila; genele și gura țevii. Folosind vârful stelei # 25 și glazura albă rezervată, pipe stars pentru a umple ochiul și a adăuga Nara și degetele de la picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12
Cu glazura albastru-gri și vârful stea #16, Stele țeavă peste partea de sus și părțile laterale ale elefant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista