Tort De Elefant
Tortul cu elefanți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 486 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită scurtare, lapte, zahăr de cofetărie și extract de vanillan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Rețete similare sunt Tort de elefant alb cu glazură de unt, Elefantul Albastru, și Cupcakes Cu Elefanți.
Instrucțiuni
Linia doi de 9 inch. Tigăi rotunde de copt și unul de 13 inchi. x 9 inch. tava de copt cu hârtie cerată;ungeți hârtia. Pregătiți ambele batere de tort și coaceți conform instrucțiunilor pachetului, folosind 9-in. Tigăi pentru tort galben și 13-in. x 9 inch. tigaie pentru tortul de ciocolată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet. Nivelați blaturile de tort, dacă este necesar.
Referindu-se la Fig. 1 și folosind un cuțit zimțat, tăiați un trunchi și două picioare dintr-un tort galben. Referindu-se la Fig. 3, Tăiați o ureche și o coadă din al doilea tort galben. (Aruncați bucățile de tort rămase sau păstrați-le pentru o altă utilizare.)
Centrul de tort de ciocolată pe un 28-in. x 16 inch. placă acoperită. Referindu-se la Fig. 2, poziționați trunchiul de-a lungul marginii inferioare stângi a tortului și coada pe partea dreaptă.
Așezați picioarele în colțurile de jos ale tortului.
Puneți urechea 2 înăuntru. din partea stângă a tortului.
Pentru glazură, într-un castron mare, cremă scurtarea și untul până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Nuanțați 1/4 cană de negru glazurat; pus deoparte. Puneți deoparte 1/2 cană de glazură albă. Tint rămase glazura albastru-gri, folosind cantități mici de colorant alimentar negru și albastru.
Întindeți 2 căni de glazură albastru-gri deasupra și părțile laterale ale tortului.
Urmăriți un 1-1 / 2-in. x 1-1 / 4-în. oval pentru ochi.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți vârful rotund #
Umpleți punga cu glazură neagră. Conturați ochiul și completați pupila; genele și gura țevii. Folosind vârful stelei # 25 și glazura albă rezervată, pipe stars pentru a umple ochiul și a adăuga Nara și degetele de la picioare.
Cu glazura albastru-gri și vârful stea #16, Stele țeavă peste partea de sus și părțile laterale ale elefant.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.