Tort De Dovleac Stropit Cu Caramel
Tortul de dovleac stropit cu Caramel necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 326 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 5475 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica nuci pecan, Betty tort mix, dovleac, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort De Dovleac Stropit Cu Caramel, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Banana Caramel Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, dovleac, apă, ulei, ouă și condimente de plăcintă cu dovleac cu mixer electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 26 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Poke imediat tort fiecare centimetru cu mâner de lingura de lemn la jumătatea drumului în tort; rece 5 minute.
Așezați toppingul de fudge fierbinte într-o pungă resigilabilă de dimensiuni de litru.
Taie colț mic din sac; stoarce fudge fierbinte în găuri în tort. Repetați după cum este necesar pentru a utiliza toate topping.
Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Picătură glazura de linguri pe tort; răspândit uniform.
Chiar înainte de servire, încălziți sosul de caramel conform instrucțiunilor de pe borcan; stropiți o linguriță grămadă peste fiecare porție de tort.
Se presară cu nuci pecan. Păstrați tortul acoperit în frigider.