Tort De Dovleac-Pecan

Tort De Dovleac-Pecan
Tortul de dovleac-Pecan necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 79 de cenți pe porție. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, napolitane de vanilie, dovleac solid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dovleac Pecan Rom Tort, Dovleac Pecan Strat Tort, și Tort Cu Strat De Dovleac-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați napolitane, nuci pecan și unt până se sfărâmă. Apăsați în trei unse și presarata cu faina 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru tort, într-un alt castron mare, bateți amestecul de tort, dovleac, ouă și unt; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la înălțime timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se întinde peste crustă în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți la 350 de minute timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
7
Se întinde subțire umplutura între straturi (cu firimituri în jos) și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Întindeți toppingul de caramel deasupra tortului, permițând unora să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Garnisiți cu jumătăți de pecan. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista