Tortul de dovleac-Pecan necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 79 de cenți pe porție. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, napolitane de vanilie, dovleac solid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dovleac Pecan Rom Tort, Dovleac Pecan Strat Tort, și Tort Cu Strat De Dovleac-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați napolitane, nuci pecan și unt până se sfărâmă. Apăsați în trei unse și presarata cu faina 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru tort, într-un alt castron mare, bateți amestecul de tort, dovleac, ouă și unt; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la înălțime timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde peste crustă în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 350 de minute timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
7
Se întinde subțire umplutura între straturi (cu firimituri în jos) și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți toppingul de caramel deasupra tortului, permițând unora să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Garnisiți cu jumătăți de pecan. A se păstra la frigider.