Tort De Dovleac Cu Susul În Jos
Tortul de dovleac cu susul în jos necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 653 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, amestec de prăjituri, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Praline Cu Susul În Jos Tort De Dovleac, Tort cu dovleac de afine cu susul în jos, și Tort Cu Dovleac Cu Merișor Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, amestecați dovleacul, scorțișoara, cuișoarele, sarea, zahărul, ouăle și laptele.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Presărați amestecul de tort uscat și nucile peste aluat.
Se toarnă unt topit peste tort.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 60 de minute și lăsați să se răcească. Tortul va fi" lichid " la început, dar se va solidifica pe măsură ce se răcește.