Tort De Dovleac Cu Susul În Jos

Tort De Dovleac Cu Susul În Jos
Tortul de dovleac cu susul în jos necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 653 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,41 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, amestec de prăjituri, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Praline Cu Susul În Jos Tort De Dovleac, Tort cu dovleac de afine cu susul în jos, și Tort Cu Dovleac Cu Merișor Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, amestecați dovleacul, scorțișoara, cuișoarele, sarea, zahărul, ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați amestecul de tort uscat și nucile peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
NuciNuci
5
Se toarnă unt topit peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 60 de minute și lăsați să se răcească. Tortul va fi" lichid " la început, dar se va solidifica pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista