Tort de dovleac cu mirodenii, de top
Rețeta de Prăjitură cu dovleac și condimente, de top, poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 15 minute . O porție conține 399 de calorii , 7 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă are 16 porții. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 116 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați apă, lapte bătut, ulei de canola și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este un desert ieftin și eficient. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu blat Bubble-Top , Bucăți energizante cu dovleac și condimente , cu merișoare și brioșe cu dovleac și condimente, fără gluten și fără lactate .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, bateți dovleacul, zahărul, laptele bătut, uleiul, apa, ouăle, albușurile și vanilia până se omogenizează bine.
Într-un bol mic, combinați făina, cacaoa, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele; încorporați treptat în amestecul de dovleac până se omogenizează. Adăugați stafidele și bucățile de ciocolată.
Transferați într-o tavă tubulară cu caneluri de 25 cm, unsă cu spray de gătit.
Coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar pentru a se răci complet.
Presărați cu zahăr pudră.
Se servește cu înghețată, dacă se dorește.